terug | home

Mopsentref viert Zjuul’s 10de verjaardag en eerste Lustrum.

zondag 10 – 10 (oktober) 2010

Op zondag 10 – 10 (oktober) 2010 hoop ik mops Zjuul 10 jaar te worden, en dit moet weer een geweldig feest worden voor mijn honden vriendjes en hun baasjes in den Herberg te Belfeld.
Mijn baasje heeft weer heel veel mensen uit genodigd die samen met haar er een groot feest van gaan maken. Want laatst kwamen we Josje met haar hond Kwik tegen en hebben toen afgesproken dat CANA hondensport weer van de partij is met behendigheid (daarna mogen wij mopsen het proberen) geleid door Dirk Overbeeke, een workshop Steppen met je hond met Edwin Grim van Dogatti, en natuurlijk gedrag en gehoorzaamheid wat soms erg moeilijk is voor ons maar onder leiding van Jack van Rengs moeten we toch meer leren dan zitten en afliggen.
Verder zullen Marco en Jonita Kraaijeveld er weer zijn met hun uitgebreide mopseninfo stand mopsenhotel en alternatieve geneeswijze en zijn weer bereidt iedereen met raad en daad bij te staan, net als Beike van Heijst met al haar leuke speeltjes en ze kan met honden praten leuk hé. Zo zien jullie maar weer niets is ons te dol op deze dag daarom beginnen we ook wat eerder, deze feestdag zal om 11 uur beginnen en rond 17 uur afgerond worden. Buiten al dit moeten we natuurlijk ook nog wandelen, eten want Puck maakt een speciale doggybag voor mens en dier, en plezier maken Clowntje Polka met zijn mops Nol zorgen hier wel voor, ook leuk voor de kids die meekomen. Clowntje Polka staat ook voor het goede doel waar we dit jaar weer de grote bus hebben staan en waar onze baasjes wat kleingeld in kunnen doneren want het is voor “de BEESTENBOEL” in het Auxiliatrixpark. Er is ook een dierenarts aanwezig van dierenkliniek het HOOGVELD uit Echt, dus zorg dat jullie al je spuitjes hebben gehad  want dokter Michel Willems ziet en hoort alles. Ons advies is dan ook om aan de kennelhoest te denken. schrijf jullie in voor. Schrijf jullie in voor 30 september, aanmelden moet want anders weet mijn vrouwtje niet hoeveel cadeautjes er moeten zijn.

Inschrijven kan via mijn site www.zjuulenvrienden.nl of bel met Jeanne 077-3733270 tot 10 oktober met een knuffel van Zjuul


 

Zondag 11 oktober MOPSENTREF2009

vanaf 13.00 uur
MOPSEN-TREF SAMEN MET DIERENZEGENING

Na al enkele jaren succesvol het MOPSEN-TREF georganiseerd te hebben samen met mijn baasjes zijn we weer in Belfeld bij Puck en Maril in Den Herberg. Omdat ik 10 oktober jarig ben en het een week eerder Dierendag is, maar de meeste mopsen en hun baasjes dan erg druk zijn, houden we dit jaar onze MOPSEN-TREF op Zondag 11 Oktober en we beginnen om 13.00 uur.

Zoals altijd zitten mijn baasjes vol ideeën en daarom moest ik maar eens contact opnemen met Victor de bordercollie van Pastoor Dautzenberg, want dit jaar is er geen entree maar we willen iets doen voor het goede doel, dus dan ben je bij Victor aan het goede adres. Tijdens de MOPSEN-TREF zal er een grote bus staan waar de baasjes van Zjuul's vrienden een donatie kunnen doen voor het VICTOR Fonds. Pastoor Dautzenberg zal dan niet alleen de mopsen maar ieder baasje met zijn dier uitnodigen voor een dierenzegening voor wie hier behoefte aan heeft om naar het pleintje bij Den Herberg te komen rond 15.00 uur. Kijk even op www.victorfonds.nl waarom dit fonds in het leven is geroepen. Dierendag is dan wel op 4 Oktober maar Sint Franciscus van Assisi zal het ons niet kwalijk nemen als het een weekje later is.

Het verdere programma bestaat uit de vraagbaak (stuur u vragen over de mops vooraf in) wandeling spelletjes en er zijn wat informatie stands maar het belangrijkste is het gezellig bij elkaar zijn met onze vriendjes en baasjes. Voor de musicalomlijsting zorgt de heer Jan Rouleaux op accordeon en die heeft ook nog een verrassing fluisterde hij me in mijn oor. Dus schrijf je wel in voor 27 september zodat mijn baasjes weten wie er allemaal komen. Heeft u naast een mops nog een andere hond?
Gewoon meebrengen iedereen is welkom.
Is het je baasje niet duidelijk ?

Voor info bij mijn vrouwtje Jeanne van Spijk 077-3733270 of
zjuul@home.nl en voor wat voorpret ga naar www.zjuulenvrienden.nl tot 11 oktober 13.00u
Groetjes en pootje van Zjuul.


Mopsen-Tref 2007

Mopsenday. foto door Richard Fieten.

Na het succes van de Mopsen-Tref van afgelopen jaar, waarbij maar liefst 65 Mopsen samen met hun baasjes aanwezig waren, wordt ook dit jaar weer een Mopsen-Tref georganiseerd. Deze Mopsen-Tref is bedoeld om u en uw mopsen te laten genieten van een gezellige dag in het
Noord-Limburgse Belfeld. Als locatie is gekozen voor Den Herberg, Rijksweg Noord 2, 5951 AE Belfeld. De datum is Zondag 28 Oktober 2007 en de aanvang van deze gezellige dag is 13:00 uur
en zal duren tot ongeveer 17.00uur.

Tijdens deze Mopsen-Tref kunt u kennismaken met andere Mopshonden en hun baasjes, is er een mogelijkheid om informatie met elkaar uit te wisselen over aankooptips, voeding etc..
Ook zijn er infostands met informatie over homeopathische dierengeneeskunde, hondenhotels, kennels, dierenwinkels, hondenverzekeringen etc., tevens staat een korte wandeling van ongeveer 30 minuten op het programma.
Om 15.00 uur zal CANA Hondensport een demonstratie behendigheidstraining geven, en aansluitend hierop mogen alle deelnemende Mopsen gratis meedoen met deze behendigheidstraining. Verder zijn er nog wat aardige verrassingen voor de Mops en de baasjes in het programma opgenomen.

Deelname aan deze Mopsen-Tref kost € 2,50 per persoon (kinderen € 1,25).
Deze bijgrage is inclusief een kopje koffie of thee een stukje echte Limburgse vlaai, verder gebruik van consumpties en dergelijke zijn uiteraard voor eigen rekening!!!!
Lijkt deze dag u wel wat en u heeft nog geen afspraken lopen op 28 Oktober 2007, neem dan contact op met Jeanne van Spijk, Windhond 29, 5932 AM Tegelen, 077-3733270.
Ook kunt u op hier terecht voor eventuele vragen.
De inschrijf einddatum is 14 oktober 2007, i.v.m. reservering van het aantal personen.
Heeft u er ook een andere hond bij dan een Mops, gewoon meenemen naar deze dag, iedereen is van harte welkom.
Voor meer informatie en foto’s van de vorige Mopsen-Tref kunt u surfen naar: www.zjuulenvrienden.nl

De jarige mopshond Zjuul.