terug | home

Houtzagers gezocht voor
“Belfeldse Kampioenschappen Houtzagen”

Op 15 juli aanstaande worden de “Belfeldse Kampioenschappen Houtzagen” gehouden.

Dit festijn vindt plaats aansluitend aan de live uitzending van “Heimat Express op locatie” in Den Herberg in Belfeld, en wordt georganiseerd door het “comité zonder naam” (naar een naam voor dit nieuwe comité wordt nog druk gezocht!!!)
Dit comité bestaat uit een club van enthousiaste Belfeldenaren die vind dat het hoog tijd is, dat er in het Belfeldse wat meer leven in de brouwerij dient te komen, en wil daartoe het initiatief nemen om diverse activiteiten op poten te zetten. Er wordt zelfs gefluisterd dat sommige leden in het comité ook zeer nauw betrokken waren bij de activiteiten rond de Koningsboom, die op Koninginnedag werd geplaatst.

En nu is men op dus zoek naar houtzagers die uit gaan maken wie er met de eer en de titel: “Belfelds Kampioen Houtzagen” naar huis gaat. Per ronde zullen twee koppels tegen elkaar uit maken wie er een ronde verder mag, ook zullen “prominenten” uit de regio de strijd tegen elkaar opnemen.

Houtzagers die graag aan deze wedstrijd deelnemen kunnen zich opgeven in Den Herberg in Belfeld, inschrijven kan tot en met 8 juli aanstaande en deelname is geheel gratis.

 

Der Heimatexpress / live op locatie

Voor de luisteraars van het alom bekende muziekprogramma “HeimatExpress”, van Omroep Venlo FM, wordt het zondag 15 juli a.s. weer genieten.
Dan verlaten Ben Engelen en zijn team van het radioprogramma “HeimatExpress” van Omroep Venlo FM de studio, om voor 9e keer “HeimatExpress” vanaf locatie uit te zenden.

Dit jaar is men te gast in Den Herberg aan de Rijksweg Noord 2 te Belfeld,
vanaf deze locatie presenteert Ben Engelen van 14.00 tot 18.00 uur, live het bij de Omroep Venlo FM luisteraars alom bekende en gewaardeerde muziekprogramma “Heimat Express”.
Deze zondagmiddag draait Ben zijn “Heimat plaatjes en zijn er live optredens van het “Steirische Harmonika Quartet”, dit quartet afkomstig uit Meijel bestaat uit vader Piet Zetsen en zijn drie dochters Miranda, Jaqueline en Manuela, die u meenemen naar de bergen en klanken van Tirol, met hun Steirische harmonika’s en drum.

Aansluitend zijn in Den Herberg de “Belfeldse Kampioenschappen Houtzagen”, personen die hieraan willen deelnemen kunnen zich nog inschrijven bij Den Herberg.

U kunt HeimatExpress live ontvangen via Omroep Venlo FM van 14.00 tot 18.00 uur, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom om bij deze live radio uitzending aanwezig te zijn, de entree is gratis.

Dus tot kijk op zondagmiddag 15 juli, Den Herberg in Belfeld, want dan kunt u er live getuige zijn van hoe een radioprogramma wordt gemaakt, want dit wilt u toch niet missen!!!

Steirische Harmonika Quartet